
Для людей, які дотримуються правильного харчування, пропонуємо рецепт глазурі, який прикрасить Великодню випічку.
Що Вам знадобиться
- 100 г натуральної кокосової олії
- 3-4 ст. меду або кленового сиропу
- 2-3 ст. какао-порошка (для шоколадного смаку)
- 1 ч. л. ванільного екстракту або ароматизатора (за смаком)
Приготування «правильної» глазурі
- Розтопити кокосове масло на водяній бані або в мікрохвильовій печі до повного розтоплення.
- Додати мед або кленовий сироп у розтоплену кокосову олію і добре змішати.
- Для отримання шоколадної глазурі додати какао-порошок і ванільний екстракт в суміш і знову добре змішати.
- Охолодити глазур до кімнатної температури.
- Готову глазур рівномірно нанести на паски за допомогою пензлика або занурити паску в глазур.
«Правильна» глазур ПХ є здоровою альтернативою звичайної цукрової глазурі для Паски.
Смачного!