
Домашнє печиво – ідеальний варіант для чаю та молока. Багато господинь використовують магазинне печиво, адже вважають, що приготування домашнього – це складно та дуже довго.
Але це не так. Легке домашнє печиво готується з інгредієнтів, які завжди є дома, та приготування не займе багато часу.
Що Вам знадобиться
- 3 яйця
- 1/4 ч.л. солі
- 100 г цукру
- 20 г ванільного цукру
- 150 мл олії
- 1/5 ч.л. розпушувача
- 500 г борошна
- цукрова пудра
Як приготувати домашнє печиво
- Збити яйця, сіль та цукор у глибокій мисці.
- Додати ванільний цукор та олію.
- Ретельно змішати все до однорідної маси.
- Борошно просіяти та з‘єднати з розпушувачем.
- Додавати борошно частинами, замішуючи м‘яке та ніжне тісто.
- Розігріти духовку до 180 градусів.
- Сформувати печиво у вигляді кульок та обваляти його у цукровій пудрі.
- Викласти кульки на деко, застелене пергаментом, та випікати протягом 25-30 хвилин.
Печиво вийде ніжне та смачне, і не потребує багато часу для приготування. Гарно смакує до чаю, кави або молока.
Смачного!