Легке домашнє печиво з простих інгредієнтів

Редактор
Легке домашнє печиво з простих інгредієнтів

Домашнє печиво – ідеальний варіант для чаю та молока. Багато господинь використовують магазинне печиво, адже вважають, що приготування домашнього – це складно та дуже довго.

Але це не так. Легке домашнє печиво готується з інгредієнтів, які завжди є дома, та приготування не займе багато часу.

Що Вам знадобиться

  • 3 яйця
  • 1/4 ч.л. солі
  • 100 г цукру
  • 20 г ванільного цукру
  • 150 мл олії
  • 1/5 ч.л. розпушувача
  • 500 г борошна
  • цукрова пудра

Як приготувати домашнє печиво

  • Збити яйця, сіль та цукор у глибокій мисці.
  • Додати ванільний цукор та олію.
  • Ретельно змішати все до однорідної маси.
  • Борошно просіяти та з‘єднати з розпушувачем.
  • Додавати борошно частинами, замішуючи м‘яке та ніжне тісто.
  • Розігріти духовку до 180 градусів.
  • Сформувати печиво у вигляді кульок та обваляти його у цукровій пудрі.
  • Викласти кульки на деко, застелене пергаментом, та випікати протягом 25-30 хвилин.

Печиво вийде ніжне та смачне, і не потребує багато часу для приготування. Гарно смакує до чаю, кави або молока.

Смачного!

Next Post

Домашні хрусткі нагетси вдома

Домашні хрусткі нагетси вдома Улюблені хрусткі нагетси у золотистій скоринці – страва, яку полюбляють дорослі та діти. Готувати їх швидко та легко. Що Вам знадобиться Приготування соковитів золотистих нагетсів Хрусткі нагетси гарно смакують з різними соусами, а також можна подавати з гарніром. Смачного!
Домашні хрусткі нагетси