
М’ясо по-італьянськи – неймовірно смачна страва, яка гарно смакує з будь-яким гарніром. Смак не залишить байдужим Вас та Вашу родину. Легко та швидко готується.
Що Вам знадобиться
- 3 штуки курячого філе
- 2 цибулі
- 300 г майонезу
- 4 яйця
- 4 ст.л. борошна
- сіль, перець, приправа
Приготування смачного м’яса «По-італійськи»
- Куряче філе нарізати дрібними кубиками і скласти в глибоку миску.
- Дрібно нарізати цибулю, додати майонез, сіль та перець смаком. Перемішати.
- Накривати харчовою плівкою миску і поствити у холодильник маринуватись мінімум на 6 годин.
- Далі додати яйця, просіяне борошно, приправи за смаком. Добре перемішати.
- Розігріти олію в сковорідці, викласти м’ясо і обсмажити до золотистості з обох сторін.
Дуже смачне та незвичайне м’ясо здивує Вашу родину.
Смачного!