Мʼясо по-італійськи

Редактор
Мʼясо по-італійськи

М’ясо по-італьянськи – неймовірно смачна страва, яка гарно смакує з будь-яким гарніром. Смак не залишить байдужим Вас та Вашу родину. Легко та швидко готується.

Що Вам знадобиться

  • 3 штуки курячого філе
  • 2 цибулі
  • 300 г майонезу
  • 4 яйця
  • 4 ст.л. борошна
  • сіль, перець, приправа

Приготування смачного м’яса «По-італійськи»

  • Куряче філе нарізати дрібними кубиками і скласти в глибоку миску.
  • Дрібно нарізати цибулю, додати майонез, сіль та перець смаком. Перемішати.
  • Накривати харчовою плівкою миску і поствити у холодильник маринуватись мінімум на 6 годин.
  • Далі додати яйця, просіяне борошно, приправи за смаком. Добре перемішати.
  • Розігріти олію в сковорідці, викласти м’ясо і обсмажити до золотистості з обох сторін.

Дуже смачне та незвичайне м’ясо здивує Вашу родину.

Смачного!

Next Post

Як контролювати рівень глюкози в крові

Рівень цукру в крові – один із найважливіших показників здоров’я людини. Відхилення від норми може свідчити про ризик розвитку серйозних захворювань, таких як цукровий діабет, метаболічний синдром або порушення роботи підшлункової залози. Що таке цукор в крові Цукор у крові – це глюкоза, яка є основним джерелом енергії для організму. […]
Рівень глюкози в крові