
Австрійський картопляний суп являєтелься традиційним супом в німецькій та австрійській кухні, основним інгрідієнтом якого є картопля.
Що Вам знадобиться:
- 1 куряче філе;
- олія для обсмажування;
- 30 г вершкове масло;
- 1 селера;
- 100 г грибів печериці;
- 2 зубчика часника;
- 1 перець чилі;
- 3 шт. картоплі;
- кріп.
Зажарка:
- 1 цибуля;
- 1 ч.л. цукру;
- 1 болгарський перець;
- 1 морква;
- сіль, сушена петрушка, розмарин;
- олія для обсмажування.
Як приготувати смачний картопляний суп
Нарізати куряче філе. Скласти в каструлю, додати олію та вершкове масло. Обсмажати м’ясо протягом 3 хвилини.
Дрібно нарізати одну паличку селери та печериці. Додати до філе в каструлю.
Дрібно нарізати часник та перець чилі. Відправити у каструлю. Обсмажити на середньому вогні ще 5 хвилин.
Очистити картоплю та нарізати на невеликі кубики.
Змішати з іншими інгредієнтами та залити водою.
Кип’ятити 15 хвилин під закритою кришкою.
Зажарка:
Цибулю дрібно нарізати, додати 1 чайну ложку цукру та обсмажити на сковороді з олією. Додати дрібно нарізаний болгарський перець, терту моркву, сіль, сушена петрушка та розмарин.
Готувати 7 хвилин під закритою кришкою.
Додати зажарку до супу та варити 20 хвилин.
Для смаку можна додати також кріп. Суп вийде незвичайно смачним та здивує багатьох.
Смачного!