
Домашні хрусткі нагетси вдома
Улюблені хрусткі нагетси у золотистій скоринці – страва, яку полюбляють дорослі та діти. Готувати їх швидко та легко.
Що Вам знадобиться
- 500 г курячого філе
- 100 г борошна
- 1 ст.л. сухого часнику
- 1/2 ч.л. чорного перцю
- 100 сухарів
- дрібка солі
- 2 яйця
- олія
Приготування соковитів золотистих нагетсів
- У тарілці змішати просіяне борошно, сіль, перець, та сухий часник.
- Нарізати філе шматочками та обваляйте його у суміші.
- Збити яйце.
- В окрему тарілку насипати панірувальні сухарі.
- Шматочки філе опустити у посудину з яйцем, а потім обваляти у сухарях.
- Викласти ці шматочки на тарілку й поставити на 20 хвилин у холодильник.
- Далі викласти м’ясо на розігріту з олією сковорідку.
- Обсмажувати з двох сторін до золотистої скориночки.
Хрусткі нагетси гарно смакують з різними соусами, а також можна подавати з гарніром.
Смачного!