Як правильно смажити червону рибу

Редактор
Смаження червоної риби

Часто господині зістикуються з проблемою в приготуванні червоної риби. Вона виходить суха та втрачає свій смак.

Для приготування краще обирати свіжу рибу, а ні ж морожену. Тоді не виникне складнощів із збереженням соковитості страви.

Попередня підготовка

Для приготування червоної риби достатньо просто іі посолити та додати чорного перцю. А якщо бажаєте замаринувати рибу, тоді потрібно підготувати рибу за декілька годин до смаження. Це ,  зробить її набагато ніжнішою.

Неймовірний маринад для червоної риби – це маринад з діжонської гірчиці, свіжої петрушки, часнику, оливкової олії та лимонного соку. Ідеальна страва на святковий стіл.

Правильна температура

Риба втрачає свою соковитість, якщо її перетримати на сковороді або духовці.

Рекомендована товщина шматочка риби – 3 см. Товстіші важче нормально просмажити без зайвої термічної обробки.

Секретний інгредієнт

Червона риба багата на смак та жири. Але для її приготування все одно необхідне масло. Цей секретний інгрідієнт додасть страві неймовірного смаку та аромату.

Приготувати соковиту, смачну та ніжну червону рибу доволі просто, якщо дотримуватися цих простих правил.

Смачного!

Next Post

Головні правила для схуднення

Людям, які прагнуть позбутися зайвої ваги, необхідно дотримуватися трьох правил. Це допоможе покращити метаболізм та швидко схуднути без відчуття голоду. Видалити з раціону цукор та крохмаль Зменшення вживання простих вуглеводів знижує відчуття голоду і, як наслідок, зменшується кількість калорій. Зменшення вживання цукру та крохмалю знижує рівень інсуліну. Це змушує нирки […]
Правила схуднення