Класична глазур для Паски

Редактор
Класична глазур для Паски

Паска – основний атрибут Великодня. Ідеальна глазур – часта проблема багатьох господинь, тому що зазвичай глазур погано застигає або сильно обсипається. Пропонуємо рецепт глазурі, яка вийде у кожного.

Що Вам знадобиться

  • 1 охолоджений білок
  • 200 г цукрової пудри
  • 1 ч. л. лимонного соку

Приготування класичної глазурі для паски

  • За допомогою міксера або блендера в мисці збити охолоджений білок до піни.
  • Поступово додавати|добавляти| цукрову пудру, продовжуючи збивати до однорідної консистенції.
  • Додати 1 чайну ложку свіжого лимонного соку і добре змішати.
  • Сказу ж покривати готовою глазур’ю паски.
  • За бажанням зверху прикрасити кондитерською посипкою.

Глазур виходить ніжною, добре застигає і не кришиться.

Смачного!

Next Post

Рецепт глазурі для Паски з желатином

Існує безліч різним рецептом приготування глазурі для Паски. Одна в більшості випадків усі вони мають глянцеву поверхню, що не всім припадає до смаку.Додавання желатину при приготуванні глазурі, надасть паску матовою білою поверхнею. Що Вам знадобиться Готуємо глазур із желатином Глазур виходить білосніжна, об’ємна, не кришиться, не прилипає, має матову поверхню. […]
Рецепт глазурі для паски з желатином