
Паска – основний атрибут Великодня. Ідеальна глазур – часта проблема багатьох господинь, тому що зазвичай глазур погано застигає або сильно обсипається. Пропонуємо рецепт глазурі, яка вийде у кожного.
Що Вам знадобиться
- 1 охолоджений білок
- 200 г цукрової пудри
- 1 ч. л. лимонного соку
Приготування класичної глазурі для паски
- За допомогою міксера або блендера в мисці збити охолоджений білок до піни.
- Поступово додавати|добавляти| цукрову пудру, продовжуючи збивати до однорідної консистенції.
- Додати 1 чайну ложку свіжого лимонного соку і добре змішати.
- Сказу ж покривати готовою глазур’ю паски.
- За бажанням зверху прикрасити кондитерською посипкою.
Глазур виходить ніжною, добре застигає і не кришиться.
Смачного!