
Кольорова білкова глазур робить пасхальні паски яскравими та незвичайними. Тому точно не залишаться поза увагою.
Що Вам знадобиться
- 1 охолоджений білок
- 200 г цукрової пудри
- Барвник бажаного кольору
Приготування кольорової глазурі
- За допомогою міксера або блендера в мисці збити охолоджений білок до піни.
- Поступово додавати цукрову пудру до білкової піни і продовжувати збивати до однорідної консистенції. Маса має стати густою та гладкою.
- Додати вибраний барвник у готову глазур. Для досягнення бажаного відтінку необхідно додавати барвник по крапельці, помішуючи, поки не вийде потрібний колір.
- Готову глазур рівномірно нанести на паски за допомогою пензлика або занурити паску в глазур.
Цей рецепт глазурі додасть Великодній паски яскравості та оригінальності.
Смачного!