Консервований горошок: як обрати смачний і соковитий

Редактор
Консервований горошок

Консервований горошок – частий інгредієнт у багатьох салатах. Але для по-справжньому смачної страви слід обирати смачний, соковитий та якісний консервований горошок.

На що звертати увагу на упаковці горошку

Наразі у супермаркеті присутній широкий асортимент горошку різних марок та виробників. І часто буває важко обрати той, який додасть приємного смаку Вашій страві, а не зіпсує її.

Для вибору смачного, соковитого та якісного продукту, на упаковці слід звернути увагу на такі показники.

Якщо напис на банці говорить про те, що був використаний сушений або відновлений горошок – такий продукт підходить тільки для супу.

А ось напис «молодий горошок із мозкових сортів» вказує, що це соковитий продукт і саме він підійде до святкових страв.

 Якщо на етикетці нічого не вказано, окрім «горошок зелений» – найімовірніше, він виявиться несмачним.

Next Post

Біле шкіряне взуття: як правильно чистити

Біле взуття — улюблений елемент гардеробу багатьох, так як ідеально доповнює будь-який образ. Але одна з найбільших проблем – схильність до забруднення та виникнення жовтизни під час носіння. Але якщо знати секрет догляду за таким взуттям, такої проблеми не виникне, і воно буде довго залишатися білим. Як чистити біле взуття […]
Біле взуття