
Буряк — овоч, які містить багато клітковини та поживних речовин. Ідеально поєднується з іншими продуктами. І тому саме буряк часто стає одним із інгредієнтів у салатах .А в поєднанні с фетою та руколою – це не лише смачно, а й дуже корисно.
Що Вам знадобиться
- 1 відварений буряк
- 50 г руколи
- 50 г фети
- 3 ст.л. оливкової олії
- 1 ч.л. французької гірчиці
- 1 ч.л. меду
- 1 ч.л. соку лимона
- горішки й насіння
- дрібка солі
Приготування салату з буряка, фети та руколи
- Для приготування необхідно нарізати фету на бурят невеличкими кубиками.
- Для соуса потрібно у тарілці з’єднати оливкову олію з гірчицею та медом. Далі додати лимонний сік та сіль.
- На тарілку викласти руколу. Полити соусом, а зверху покласти буряк та фету. Далі посипати горішками та насінням.
Салат виходить смачним та корисним.
Смачного!