Ліниві пельмені – швидко та смачно

Редактор
Ліниві пельмені

Пельмені – улюблена страва багатьох українців. Але пельмені з супермаркетів містять багато шкідливих домішок, а на готування вдома потребує багато сил та часу. Тому скуштувати улюблену страву потребує багато зусиль. Але є вихід – ліниві пельмені – це швидко та смачно.

Що Вам знадобиться

  • 500 г яловичини (або іншого м’яса);
  • 300 г борошна;
  • 2 моркви;
  • 3 цибулі;
  • 1 яйце;
  • 50 г вершкового масла;
  • холодна вода;
  • зелень – кріп та селера;
  • приправи – лавровий лист, запашний перець горошком, чорний мелений перець;
  • сіль.

Як приготувати смачні ліниві пельмені

Пропустити м’ясо через м’ясорубку.

Цибулю нарізати півкільцями, моркву натерти на великій тертці. Дрібно нарізати зелень кропу та селери.

Отриманий фарш перемішати з цибулею та морквою. Додати сіль та перець.

Просіяти борошно в глибоку миску, зробивши зверху поглиблення.

Додати яйце, трохи холодної води. Замісити круте тісто та залишити на 30 хвилин в прохолодному місці.

Тісто розкотити в тонкий пласт, зверху викласти фарш. Скрутити тісто разом із фаршем рулетом.

Виріб викласти в глибоку сковороду, додати трохи води, вершкового масла і довести до кипіння. Додати лавровий лист та перець горошком.

Тушкувати на слабкому вогні до готовності.

Подавати в соусом та зеленню.

Смачного!

Next Post

Причина сухості та відсутність золотої корочки при обсмажуванні м’яса

Соковите та апетитне м’ясо на святковому столі або за вечерею – бажання кожної. Але не кожна господиня знає секрет золотистої скоринки і допускає серйозну помилку. Незнання секрету отримання смачної скоринки та соковитості м’яса не дають можливість досягти бажанного результату. Головна помилка – передчасне перевертання м’яса. Після викладання м’яса на сковороду, […]
Соковите золотисте м'ясо