
Рецепт найніжніших сирних булочок, які підкоряють багатьох. Готується швидко та легко з простих інгрідієнтів.
Що Вам знадобиться
Тісто:
- 200 г кисломолочного сиру
- 100 г цукру
- 25 мл розтопленого вершкового масла–
- 100 мл молока
- дрібка солі
- 260 г борошна
- 0,5 ч.л. гашеної соди
Начинка:
- 200 г кисломолочного сиру
- 2 ст.л. цукру
- 1 ст.л. крохмалю
Як приготувати ніжні сирні булочки
Тісто:
- У ємність до сиру поступово висипати цукор і змішати.
- Додати розтоплене вершкове масло, молоко, сіль та перемішати.
- Додати гашену соду, змішати.
- Поступово додавати просіяне борошно та замісити круте тісто.
Начинка:
- У чисту ємність викласти сир, додати цукор, кукурудзяний крохмаль і перемішати.
- Тісто посипаю борошном і розкатати в прямокутник. Нарізати на смужки однакових розмірів.
- На краї смужок викласти начинку.
- Загортати в рулетики і викласти на деко, застелене папером для випічки.
- Випікати у розігрітій до 180 градусів духовці – близько 25 хвилин.
- Як охолонути, посипати цукровою пудрою.
Булочки виходять неймовірно ніжні та смачні.
Смачного!