Пончики, які не просочені олією

Редактор
Пончики, які не просочені олією

Приготувати пончики, які не наповнені олією – складна задача для багатьох господинь. Але існує секрет, як загальноприйнятий шкідливий «жирний» десерт перетворити на корисний.  Для цього необхідно врахувати деякі нюанси, про які розповімо нижче.

Що Вам знадобиться:

  • 200 мл теплого молока;
  • 100 мл теплої води;
  • 10 г сухих дріжджві;
  • 1 ст. л. цукру;
  • 1 ч. л. солі та вершкового масла;
  • 1 яйце;
  • 4 склянки борошна.

Як готувати пончики

У теплій воді потрібно розчинити цукор та 10 г дріжджів. Суміш треба залишити на 10 поки на поверхні не з’явиться піна.

Тепле молоко змішати з олією, а потім всипати в ємність трішки борошна. Робити останню процедуру треба частинами. Потім можна переходити до замішування тіста.

Після цього до суміші додати сіль, борошно та розм’якшене вершкове масло.

Тісто треба добре замісити, а потім залишити на годину в теплому місці.

Через годину тісто треба поділити на порційні шматочки, з яких формуються пончики.

Залишити сформоваті кульки тіста на 10 хвилин у теплову місці та накрити рушником.

Після цього пончики треба обсмажити на рослинній олії з двох сторін.

Коли вони охолонуть, їх можна посипати цукровою пудрою або полити шоколадом.

Такі пончики будуть не лише смачні, а й не шкідливі для Вашого здоров’я.

Смачного!

Next Post

Соковиті та пишні котлети

Котлети в українській родині – улюблена страва, яка присутня на багатьох застіллях та є улюбленим гарніром у повсякденному житті. Але потрібно знати секрет як зробити котлети пишними, соковитими та дуже смачними, які не залишать байдужим нікого. Що Вам знадобиться: Як приготувати соковиті та пишні котлети Обираємо фарш на Ваш смак. […]
Соковиті та пишні котлети