«Правильна» глазур для Паски

Редактор
«Правильна» глазур для Паски

Для людей, які дотримуються правильного харчування, пропонуємо рецепт глазурі, який прикрасить Великодню випічку.

Що Вам знадобиться

  • 100 г натуральної кокосової олії
  • 3-4 ст. меду або кленового сиропу
  • 2-3 ст. какао-порошка (для шоколадного смаку)
  • 1 ч. л. ванільного екстракту або ароматизатора (за смаком)

Приготування «правильної» глазурі

  • Розтопити кокосове масло на водяній бані або в мікрохвильовій печі до повного розтоплення.
  • Додати мед або кленовий сироп у розтоплену кокосову олію і добре змішати.
  • Для отримання шоколадної глазурі додати какао-порошок і ванільний екстракт в суміш і знову добре змішати.
  • Охолодити глазур до кімнатної температури.
  • Готову глазур рівномірно нанести на паски за допомогою пензлика або занурити паску в глазур.

«Правильна» глазур ПХ є здоровою альтернативою звичайної цукрової глазурі для Паски.

Смачного!

Next Post

Фальшиві гроші в обігу: як розпізнати

Найчастіше фальшиві гривні помічають у людних місцях, де використовується велика кількість готівки. Великий ризик отримати фальшиві гривні у супермаркеті, громадський транспорт, заклади швидкого харчування та з банкоматів, які приймают готівку. Найчастіше підроблюють купюри 100, 200 і 500 гривень. У НБУ зазначають, що банки постійно вдосконалюють системи захисту, але зловмисникам інколи […]
Фальшиві гроші в обігу