Причина сухості та відсутність золотої корочки при обсмажуванні м’яса

Редактор
Соковите золотисте м'ясо

Соковите та апетитне м’ясо на святковому столі або за вечерею – бажання кожної. Але не кожна господиня знає секрет золотистої скоринки і допускає серйозну помилку.

Незнання секрету отримання смачної скоринки та соковитості м’яса не дають можливість досягти бажанного результату.

Головна помилка – передчасне перевертання м’яса.

Після викладання м’яса на сковороду, господині починають передчасно торкатися продукту лопаткою або вилкою, перевіряючи степінь рум’яності нижньої частина м’яса.

Часто кулінари перевертають м’ясо ще до появи явної скоринки. Але це дуже груба помилка, що призведе до поганої обробки м’яса. Через це м’ясо втратить сік і страва стане сухою та неапетитною.

Повторне перевертання страви не допоможе, а тільки погіршить ситуацію.

Тому необхідно запам’ятати головне правило приготування: після викладання м’яса на сковороду до нього деякий час взагалі не можна торкатися, не мішаючи та не перевертаючи. Не варто навіть піднімати його, а тим більше перевертати.

Коли Ви впевнені в наявності золотистої скоринки, можна сміливо перевертати. Страва буде соковита та апетитна.

Смачного!

Next Post

Причини ранньої сивини

Останнім часом сивина починає проявляться вже у 25 років і це викликає занепокоєння у багатьох людей. Причиною появи ранньої сивини може стати хронічний стрес. А також сильне літнє сонце може пошкодити пігмент у волоссі, тому необхідно носити капелюх або використовувати засоби захисту волосся від ультрафіолетового проміння. Рання сивина виникає також […]
Рання сивина