Рецепт глазурі без яєчного білка

Редактор
Рецепт глазурі без яєчного білка

Якщо Ви бажаєте прикрасити свої паски красивою глазур’ю, але з якихось причин не можете використовувати для приготування яєчний білок, цей рецепт саме для Вас!

Що Вам знадобиться

  • 200 г цукрової пудри
  • 3-4 ст. молока чи води
  • 1 ч. л. вершкового масла
  • 1 ч. л. ванільного екстракту

Приготування глазурі без яєчного білка

  • У мисці просіяти цукрову пудру, щоб уникнути утворення грудочок у глазурі.
  • Поступово, по 1 столовій ложці, додавати молоко або воду до цукрової пудри, помішуючи, доки не вийде бажана консистенція глазурі.
  • Додати масло та ванільний екстракт і продовжувати змішувати до отримання однорідної маси.
  • Готову глазур рівномірно нанести на паски за допомогою пензлика або занурити паску в глазур.
  • Якщо глазур стає занадто густою, можна додати ще трохи молока чи води. Якщо дуже рідка, додайте ще трохи цукру з пудри.

Глазур за даним рецептом виходить стійкою і не сипкою. Тому стане ідеальною прикрасою Паски.

Смачного!

Next Post

«Правильна» глазур для Паски

Для людей, які дотримуються правильного харчування, пропонуємо рецепт глазурі, який прикрасить Великодню випічку. Що Вам знадобиться Приготування «правильної» глазурі «Правильна» глазур ПХ є здоровою альтернативою звичайної цукрової глазурі для Паски. Смачного!
«Правильна» глазур для Паски