
Якщо Ви бажаєте прикрасити свої паски красивою глазур’ю, але з якихось причин не можете використовувати для приготування яєчний білок, цей рецепт саме для Вас!
Що Вам знадобиться
- 200 г цукрової пудри
- 3-4 ст. молока чи води
- 1 ч. л. вершкового масла
- 1 ч. л. ванільного екстракту
Приготування глазурі без яєчного білка
- У мисці просіяти цукрову пудру, щоб уникнути утворення грудочок у глазурі.
- Поступово, по 1 столовій ложці, додавати молоко або воду до цукрової пудри, помішуючи, доки не вийде бажана консистенція глазурі.
- Додати масло та ванільний екстракт і продовжувати змішувати до отримання однорідної маси.
- Готову глазур рівномірно нанести на паски за допомогою пензлика або занурити паску в глазур.
- Якщо глазур стає занадто густою, можна додати ще трохи молока чи води. Якщо дуже рідка, додайте ще трохи цукру з пудри.
Глазур за даним рецептом виходить стійкою і не сипкою. Тому стане ідеальною прикрасою Паски.
Смачного!