Рецепт глазурі для Паски з желатином

Редактор
Рецепт глазурі для паски з желатином

Існує безліч різним рецептом приготування глазурі для Паски. Одна в більшості випадків усі вони мають глянцеву поверхню, що не всім припадає до смаку.
Додавання желатину при приготуванні глазурі, надасть паску матовою білою поверхнею.

Що Вам знадобиться

  • 1 яєчний білок
  • 1 ст. желатину
  • 3 ст. води
  • 200 г цукру

Готуємо глазур із желатином

  • Розчинити желатин у 3 столових ложках води. Дати йому набрякнути протягом 10-15 хвилин.
  • Додати білок та збивати блендером або міксером до утворення піни.
  • Поступово додавати цукор у піну, продовжуючи збивати.
  • Розігріти желатин на водяній бані перед розчиненням.
  • Помірно додати розчинений желатин до маси з цукром і білком, продовжуючи збивати до однорідності.
  • Готову глазур нанести на паску за допомогою силіконового пензлика або занурити верхівку паски в глазур.

Глазур виходить білосніжна, об’ємна, не кришиться, не прилипає, має матову поверхню. Стане чудовою прикрасою Паски.

Смачного!

Next Post

Кольорова білкова глазур для Паски

Кольорова білкова глазур робить пасхальні паски яскравими та незвичайними. Тому точно не залишаться поза увагою. Що Вам знадобиться Приготування кольорової глазурі Цей рецепт глазурі додасть Великодній паски яскравості та оригінальності. Смачного!
Кольорова білкова глазур