
Існує безліч різним рецептом приготування глазурі для Паски. Одна в більшості випадків усі вони мають глянцеву поверхню, що не всім припадає до смаку.
Додавання желатину при приготуванні глазурі, надасть паску матовою білою поверхнею.
Що Вам знадобиться
- 1 яєчний білок
- 1 ст. желатину
- 3 ст. води
- 200 г цукру
Готуємо глазур із желатином
- Розчинити желатин у 3 столових ложках води. Дати йому набрякнути протягом 10-15 хвилин.
- Додати білок та збивати блендером або міксером до утворення піни.
- Поступово додавати цукор у піну, продовжуючи збивати.
- Розігріти желатин на водяній бані перед розчиненням.
- Помірно додати розчинений желатин до маси з цукром і білком, продовжуючи збивати до однорідності.
- Готову глазур нанести на паску за допомогою силіконового пензлика або занурити верхівку паски в глазур.
Глазур виходить білосніжна, об’ємна, не кришиться, не прилипає, має матову поверхню. Стане чудовою прикрасою Паски.
Смачного!