
Великдень вже зовсім скоро, тому саме час готувати список святкових страв. Пропонуємо Вам рецепт смачного великоднього рулету, який прикрасить Ваш стіл. Його також називають “печеня по-князівськи”.
Що вам знадобиться:
- Яловичина – 500 г
- Свинина – 100 г
- Батон нарізний – 100 г
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Часник – 1 зубчик
- Яйця курячі – 1 шт.
- Сіль, перець чорний мелений – до вашого смаку
- Олія – 20 мл
- Лавровий лист – 1 шт.
- Зелень – до вашого смаку
Як готувати великодній м’ясний рулет
Добре промити м’ясо. Свинину пропустіть через м’ясорубку разом з батоном. Цибулю потрібно почистити, нарізати та спасерувати.
До свинини додайте пасеровану цибулю, подрібнений часник, сіль, перець і добре вимішайте. Яйце зваріть круто, дайте охолонути та наріжте кубиками.
Яловичину відбийте у широкий пласт, посередині покладіть фарш, кубики яйця, подрібнену зелень й скрутіть все у рулет. Зав’яжіть навколо ниткою, щоб не розкрутився.
Розігрійте сковорідку та обсмажте з олією рулет з усіх боків до рум’яності. Потім покладіть рулет у гусятницю, налийте трохи води. Додайте лавровий лист та тушкуйте під кришкою на маленькому вогні 1 годину.
Готове м’ясо звільніть від ниток та наріжте на порційні скибочки.
За бажанням свинину можно замітини курятиною.
Смачного!