Великодній м’ясний рулет

Редактор
Великодній рулет

Великдень вже зовсім скоро, тому саме час готувати список святкових страв. Пропонуємо Вам рецепт смачного великоднього рулету, який прикрасить Ваш стіл. Його також називають “печеня по-князівськи”.

Що вам знадобиться:

  • Яловичина – 500 г
  • Свинина – 100 г
  • Батон нарізний – 100 г
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Часник – 1 зубчик
  • Яйця курячі – 1 шт.
  • Сіль, перець чорний мелений – до вашого смаку
  • Олія – 20 мл
  • Лавровий лист – 1 шт.
  • Зелень – до вашого смаку

Як готувати великодній м’ясний рулет

Добре промити м’ясо. Свинину пропустіть через м’ясорубку разом з батоном. Цибулю потрібно почистити, нарізати та спасерувати.

До свинини додайте пасеровану цибулю, подрібнений часник, сіль, перець і добре вимішайте. Яйце зваріть круто, дайте охолонути та наріжте кубиками.

Яловичину відбийте у широкий пласт, посередині покладіть фарш, кубики яйця, подрібнену зелень й скрутіть все у рулет. Зав’яжіть навколо ниткою, щоб не розкрутився.

Розігрійте сковорідку та обсмажте з олією рулет з усіх боків до рум’яності. Потім покладіть рулет у гусятницю, налийте трохи води. Додайте лавровий лист та тушкуйте під кришкою на маленькому вогні 1 годину.

Готове м’ясо звільніть від ниток та наріжте на порційні скибочки.

За бажанням свинину можно замітини курятиною.

Смачного!

Next Post

Пісне медове печиво

Під час Великого посту важко обмежити себе в солодощах. Пропонуємо Вам рецепт пісного медового печива, яке готовується дуже швидко та обов’язково прийдеться Вам до смаку Що Вам знадобиться: Як готувати пісне медове печиво У невелику каструлю налити воду, додати цукор та мед. Поставити на повільний вогонь і довести суміш до […]
Пісне медове печиво