Шоколадна глазур для Паски

Редактор
Шоколадна глазур для Паски

Глазур на Паску – особливо відповідальний момент, оскільки саме це надає краси та оригінальності зовнішньому вигляду. Білкова глазур із чорним шоколадом додасть паски особливо тонкий шоколадний смак.

Що Вам знадобиться

  • 1 охолоджений білок
  • 200 г чорного шоколаду
  • 60 мл води

Приготування шоколадної глазурі

  • Розтопити чорний шоколад до гладкої ваги. Залишити охолоджуватися.
  • За допомогою міксера або блендера в мисці збити охолоджений білок до піни.
  • Поступово невеликими порціями додавати розтоплений чорний шоколад у білкову піну.
  • Готову глазур рівномірно нанести на паски за допомогою пензлика або занурити паску в глазур.

Цей рецепт глазурі з білком і чорним шоколадом надасть пасхальним паску шоколадний смак і оригінальний вигляд.

Смачного!

Next Post

Рецепт глазурі без яєчного білка

Якщо Ви бажаєте прикрасити свої паски красивою глазур’ю, але з якихось причин не можете використовувати для приготування яєчний білок, цей рецепт саме для Вас! Що Вам знадобиться Приготування глазурі без яєчного білка Глазур за даним рецептом виходить стійкою і не сипкою. Тому стане ідеальною прикрасою Паски. Смачного!
Рецепт глазурі без яєчного білка