
Глазур на Паску – особливо відповідальний момент, оскільки саме це надає краси та оригінальності зовнішньому вигляду. Білкова глазур із чорним шоколадом додасть паски особливо тонкий шоколадний смак.
Що Вам знадобиться
- 1 охолоджений білок
- 200 г чорного шоколаду
- 60 мл води
Приготування шоколадної глазурі
- Розтопити чорний шоколад до гладкої ваги. Залишити охолоджуватися.
- За допомогою міксера або блендера в мисці збити охолоджений білок до піни.
- Поступово невеликими порціями додавати розтоплений чорний шоколад у білкову піну.
- Готову глазур рівномірно нанести на паски за допомогою пензлика або занурити паску в глазур.
Цей рецепт глазурі з білком і чорним шоколадом надасть пасхальним паску шоколадний смак і оригінальний вигляд.
Смачного!