
Котлети в українській родині – улюблена страва, яка присутня на багатьох застіллях та є улюбленим гарніром у повсякденному житті.
Але потрібно знати секрет як зробити котлети пишними, соковитими та дуже смачними, які не залишать байдужим нікого.
Що Вам знадобиться:
- 1 кг фаршу;
- 150 мл мінеральної води;
- 1 цибулина;
- улюблені спеції;
- сіль.
Як приготувати соковиті та пишні котлети
Обираємо фарш на Ваш смак. Підійде будь-який: курячий, свинячий, індичий.
Для насиченого смаку рекомендується поєднувати кілька видів фаршу. Наприклад, курячий та індичий.
Потім до фаршу треба додати спеції. Але сіль при цьому не додаємо.
Далі у фарш слід додати трохи холодної мінеральної води. На один кілограм фаршу необхідно близько 150 мл мінеральної води.
Після цього фарш слід перекласти в пакет і добре відбити об стіл, а потім на 1-2 години відправити в холодильник.
Через 1-2 години додаємо до фаршу терту цибулю та сіль. Перемішуємо та формуємо котлети.
Смажити на попередньо розігрітій сковороді.
Такі котлети вразять своєю соковитістю кожну господиню.
Смачного!