
Мережа ресторанів McDonald’s повертає сніданки до столичних ресторанів. Загальнонаціональний запуск сніданків розпочався 13 березня 2025 року і триватиме до кінця місяця.
Першим сніданки у McDonald’s повернули у Львові, Тернополі, Луцьку, Івано-Франківську, Яремчі та Ковелі. 24–25 березня сніданки доступні у Києві та області.
Українці з нетерпінням чекали на цей момент, тому за перший тиждень продажу страв на сніданок перевищили показники 2021 року на 80%, кажуть у прес-службі McDonald’s.
Ранкове меню буде надано у всіх ресторанах мережі, окрім Полтави, Дніпра, Кременчука, Кривого Рогу, Кропивницького та Олександрії. Повітряні тривоги, які відбуваються там частіше, що ускладнює перехід із ранкового меню на основне, кажуть у прес-службі McDonald’s.
У той же час сніданки не будуть доступні в 11 ресторанах, розташованих на фудкортах у торгових центрах, оскільки їх графік роботи не дозволяє забезпечити ефективний продаж ранкового меню.
Замовити сніданки можна з початку роботи ресторану до 10:30 у ресторані та до 10:15 через послугу «МакДелівері».
У меню на сніданок доступні класичний «МакМафін» з різними наповнювачами, роли з яйцем та куркою, яйцем та свининою або яйцем, свининою та беконом та тост із сиром. З’явилися також новинки – «Подвійний Чікен Фреш МакМафін» та тости з сиром та беконом.
Для приготування ранкового меню McDonald’s використовує 58% українських інгредієнтів та товарів, що відповідає стратегії компанії з локалізації постачання. Українські виробники постачають олію, яйця, курку, свинину, бекон, латук, помідори та упаковку, а з країн ЄС – булочки для «МакМафіна», сир, картопляники та соус «МакЧікен».
Всі київські любителі вже можуть поласувати довгоочікуваними сніданками в McDonald’s.